NAUJIENOS

Fizinis pasiruošimas

20100207_fizineforma_119
2010.02.07
Artėja lengvo stiliaus savaitės varžybos ir mokyklos El Ture. Gera fizinė forma suteiks daugiau džiaugsmo. Išnaudokime likusį iki kelionės laiką.

Ne visi žiemą esame aktyvūs, o pakliuvę į ElTuro vasarą norėsime šokinėti kaip jauni oželiai, per dieną sulakstyti po 100 km burlente, susukti pusšimtį posūkių, padaryti tiek pat vandens startų. Prie fizinių krūvių nepratęs kūnas gali gadinti šventę. Todėl likęs mėnuo yra idealus laiko tarpas, kad kūnas prisimintų krūvius ir pereitų į fiziškai aktyvią būseną. El Ture krūviai dideli, dienos labai prisotintos.
20100207_poilsis

Jei esate aktyvūs, kasdien po porą valandų kasate sniegą arba po tris kartus per savaitę lakstote snieglente, slidėmis, ledrogėmis – puiku. Kitiems reikia ruoštis.

Apie fizinį pasiruošimą rašyta čia. Daugiau galite rasti naudingų nuorodų skiltyje.
Aš ruošiuosi VIVA GYM sporto klube ( Kalinausko 2b, Vilnius ). Jeigu dirbate ar gyvenate Vilniaus centre, galime kooperuotis ir gauti kolektyvinį, pigesnį abonementą. Tam reikia 5 žmonių. Rašykite ryt poryt gintas(et)vejasgalvoje.lt arba +370 698 81107.
Klube labai kamerinė aplinka, geras treneris. Jis neleis skubėti, persitempti, “prisiminti jaunystės” ir gauti traumą. Viskas vyks ramiai su maloniomis pastangomis, be jokių stresų. Procesas plauks ramiai ir maloniai. Tikrai verta:)
20100207_plaukia

Kas neturite sąlygų, ruoškite bent riešus ir širdį. Maigykite ekspanderį ir pabėgiokite. Microsoft Exel, Word ir PC pelės asimetriško apkrovimo išvargintas kūnas, turi pajusti judesio džiaugsmą, tonusą.

Gero vėjo!
Gintas Lapėnas
LTU 89