NAUJIENOS

Fanatic Stubby bangose. Įspūdžiai.

Fanatic Stubby burlentė pasirodė prieš tris metus. Sunku buvo galvoti apie jo įsigijimą, nes forma labai neromantiška. Kai įsivaizduoji marškinėlius su užrašu “Malibu beach”, palmėmis ir mergina su smaila ilga banglente, tai viskas vietoje. Taip atrodo svajonė. Svajonės neliktų, jei mergina rankose turėtų stubį. Kataloguose jis atrodo kaip burlentės parodija. Klaidingas įspūdis. Tikrovėje viskas yra atvirkščiai. Gyvas Stubis atrodo labai seksualiai.

Stubio ilgis 220cm - kaip Sabonis. Jis trumpesnis už įprastines bangų burlentes 15cm.

Stubio ilgis 220 cm – kaip Sabonis. Jis trumpesnis už įprastines bangų burlentes 15 cm, siauresnis 2cm, turi lygiagrečius bortus ir mažą dugno linkimą, kontrastingai atrodo miške. Galinė kilpa visiškai gale. Lentos storis toje vietoje apie 2 cm, todėl tarp vandens ir pėdos nesijaučia jokio tarpo, plotis gale visiškai netrukdo posūkiams.

Kas yra stubis?
Tai lenta ne pradinukams, žioplesniems ar buriuojantiems ežeruose, bet, atseit, pabandysiantiems ir jūroje kada nors. Tai yra gryna radical wave lenta.

Kam reikėtų stubio ir kodėl?
Labiausiai Stubby patiktų ilgai bangas drožiančiam burlentininkui. Jis labai patenkintas savo lenta, susigyvenęs su ja, jam nieko geriau nereikia. Jo lenta viską padaro, bet iš šono nėra į ką žiūrėti. Stubis atgaivins, išspirs iš užsisėdėjimo vietoje. Jis pakeis blogus įpročius, lieps daryti teisingai ir padaryti apatinį posūkį, užkirtimą. Neužsidrožusiems su normaliomis lentomis jis bus labai labai gera bangoms skirta burlentė.

Kuo jis geras?
Aštrumas. Jis labai gerai pjauna į vėją. Onshoro galvos skausmas dėl aukščio, pastovus prispaudimas prie kranto neegzistuoja. Plaukdami iki Autobuso parko užsiauginsite papildomus 200-300 metrų aukščio. Aukštis virs 3-4 bangos suraižymais.
Greitis. Tai ne tik išplaukimo greitis, bet ir pagreitėjimas po kiekvieno užkirtimo ar posūkio. Išglisuoja puikiai. Jis priverčia judėti greičiau .
Kompaktiškas. Ore jis geriau valdomas. Krante jis geriau telpa į automobilį.
Apatinis ir viršutinis posūkiai – puikūs, sklandūs. Jokio stabdymo, užlaikymo, burbulo kabinimo agresyviai laužiant.

Stubis gerai raižo nedideles Šventosios bangas. Net ir nuožulnios bangos užtenka įsibėgėjimui, apatiniam posūkiui ir užkirtimui. Lenta nesustoja pakeliui į bangos viršūnę.

Stubis gerai raižo nedideles Šventosios bangas. Net ir nuožulnios bangos užtenka įsibėgėjimui, apatiniam posūkiui ir užkirtimui. Lenta nesustoja pakeliui į bangos viršūnęišeina iš posūkio greitėdama, lengvai praslysta arba išlieka kibi jei to reikia.

Fanatic kitais metais fantastišką Triwave lentą pakeitė Stubiu. Triwave savybes supakavo į keturių pelekų lentą Grip. Quadas – idealioms bangoms, stubis – realiam pasauliui.

Šuoliai malonūs, apsivertimai paprastesni dėl mažesnio ilgio.

Šventoji. PV vėjas. Šuoliai malonūs, apsivertimai paprastesni dėl mažesnio ilgio.

Man patiko viskas.

Jei norite išbandyti-įsigyti – kreipkitės.

Gero vėjo!
Gintas Lapėnas